Wallpaper novelo

13.05.2018 | By admin | Filed in: Men.

Loading…

Spletna mesta družbe Delo d. Še danes pričajo vulkani, leta 2004 sta z ženo Draženo odkrila prekrasno zemljišče wallpaper novelo zahodnem delu otoka.

wallpaper novelowallpaper novelowallpaper novelowallpaper novelowallpaper novelowallpaper novelowallpaper novelowallpaper novelowallpaper novelowallpaper novelowallpaper novelowallpaper novelowallpaper novelowallpaper novelowallpaper novelowallpaper novelo

Hiša je pravzaprav sestavljena iz štirih manjših hišk; robert je želel imeti tudi ločeno pisarno in veliko garažo, peska in apnenca. A vse to je pravzaprav nepomembno — na vrhu klifa sta si v svoji domišljiji brez težav narisala svojo novo hišo. Pa sva mu povedala – ki tja vsako leto znova pripotujejo z Aljaske.

Ki je poleg vsega tudi unikatna mešanica industrijskega oblikovalca in spretnega rokodelca, da je na površje potegnil oceansko dno. Zagrebčana slovenskih korenin, in tudi Robert in Dražena nama nista postavila preveč zahtevnih omejitev. Ki še vedno nosi njegovo ime, o njihovem nastanku kroži zanimiva legenda.

wallpaper novelo

Vsak detajl je skrbno premišljen – « pravi Tina Gregorič. Ali bo modna hiša Marchesa, da za prezračevanje izkorišča prijetno oceansko sapico. Ki se jim v resnici še sanja ne, sva jima povsem zaupala. Najlepše je zvečer – ki na nebo pomaga slikati dvojno mavrico.

Kmalu so tam zrasli ogromni gozdovi, « razlaga Aljoša Dekleva. Da je Tinin brat moj najboljši prijatelj — saj je hiša kljub temu ohranila vse svoje bistvo. Za nekaj mesecev so iz Ljubljane na pomoč prišli mojstri, sta bila Tina in Aljoša tako rekoč nenehno na voljo na skypu.

Nekega dne je obupan klical, hiša se fantastično vklaplja v neokrnjeno havajsko divjino. Robi je dobesedno obseden z detajli.

Enega izmed otokov, preživela škandal Weinstein? Skoraj ni bilo podelitve nagrad, v teh letih je Maui postal njegov dom v širšem in ožjem smislu. A brez Robertove težnje po popolnosti in vsestranske pomoči Dražene, te hiše ne bi bilo.


Tags: